- Novinka
Výber pražiara (zrnková)
Viac o produkteTáto káva prešla mokrým spracovaním a má jemné telo. Chuťový profil odhalí najmä hrozno a karamel. Colombia Cayunda pochádza z oblasti Cundinamarca - Cachipay, kde sa jej vynikajúco darí v nadmorskej výške 1550 m.n.m.
Na medzinárodne uznávanej súťaži Great Taste Awards 2021 táto káva uspela a dostala mimoriadne ocenenie - dve hviezdy z maximálne možných troch.
Krajina pôvodu: Kolumbia
Odroda: Colombia a cayunda
Spracovanie: mokré
Farma: Las Margaritas
Región: Cahipay, Cundinamarca
Nadmorská výška: 1550 m.n.m
Farmár: Carlos Edgar Díaz
Kávu priamo od farmárov pripravujú v DiBosco vo vlastnej pražiarni v Trnave. Projekt DI BOSCo vznikol na základe medzinárodnej spolupráce odchovancov Don Bosca a ich túžby robiť nielen dobrú kávu, ale aj robiť dobro v podobe pridanej hodnoty pre všetkých, ktorí majú radi kávu. Venujú sa sieťovaniu pestovateľov a konzumentov kvalitnej kávy, ktorých spájajú spoločné hodnoty saleziánskej rodiny a snaha pracovať s kvalitnou a čerstvou kávou.
Táto káva prešla mokrým spracovaním a má jemné telo. Chuťový profil odhalí najmä hrozno a karamel. Colombia Cayunda pochádza z oblasti Cundinamarca - Cachipay, kde sa jej vynikajúco darí v nadmorskej výške 1550 m.n.m.
Na medzinárodne uznávanej súťaži Great Taste Awards 2021 táto káva uspela a dostala mimoriadne ocenenie - dve hviezdy z maximálne možných troch.
Krajina pôvodu: Kolumbia
Odroda: Colombia a cayunda
Spracovanie: mokré
Farma: Las Margaritas
Región: Cahipay, Cundinamarca
Nadmorská výška: 1550 m.n.m
Farmár: Carlos Edgar Díaz
Kávu priamo od farmárov pripravujú v DiBosco vo vlastnej pražiarni v Trnave. Projekt DI BOSCo vznikol na základe medzinárodnej spolupráce odchovancov Don Bosca a ich túžby robiť nielen dobrú kávu, ale aj robiť dobro v podobe pridanej hodnoty pre všetkých, ktorí majú radi kávu. Venujú sa sieťovaniu pestovateľov a konzumentov kvalitnej kávy, ktorých spájajú spoločné hodnoty saleziánskej rodiny a snaha pracovať s kvalitnou a čerstvou kávou.
Táto káva prešla mokrým spracovaním a má jemné telo. Chuťový profil odhalí najmä hrozno a karamel. Colombia Cayunda pochádza z oblasti Cundinamarca - Cachipay, kde sa jej vynikajúco darí v nadmorskej výške 1550 m.n.m.
Na medzinárodne uznávanej súťaži Great Taste Awards 2021 táto káva uspela a dostala mimoriadne ocenenie - dve hviezdy z maximálne možných troch.
Krajina pôvodu: Kolumbia
Odroda: Colombia a cayunda
Spracovanie: mokré
Farma: Las Margaritas
Región: Cahipay, Cundinamarca
Nadmorská výška: 1550 m.n.m
Farmár: Carlos Edgar Díaz
Kávu priamo od farmárov pripravujú v DiBosco vo vlastnej pražiarni v Trnave. Projekt DI BOSCo vznikol na základe medzinárodnej spolupráce odchovancov Don Bosca a ich túžby robiť nielen dobrú kávu, ale aj robiť dobro v podobe pridanej hodnoty pre všetkých, ktorí majú radi kávu. Venujú sa sieťovaniu pestovateľov a konzumentov kvalitnej kávy, ktorých spájajú spoločné hodnoty saleziánskej rodiny a snaha pracovať s kvalitnou a čerstvou kávou.